Grand hotel Bellevue

Vse o hotelu

HOTEL BELLEVUE

LUKSUZNO DOŽIVETJE NA POHORJU

4/5

GRAND HOTEL BELLEVUE 4* se nahaja na izredni lokaciji nad Pohorsko vzpenjačo, s čudovitim pogledom na mesto Maribor. Hotel v objemu gozdov ja idealni izhodiščni točki za pohodništvo, smučanje in razne druge športne aktivnosti.

Pozimi se smuka preseli na sam vrh seznama aktivnosti. Smučišče ob hotelu je znano po letnem ženskem elitnem smučarskem tekmovanju »Zlata lisica«.

Oddaljenost od letališč

Ssamo 10 je km od mariborskega letališča, druga bližnjih letališča: 136 km do Ljubljane, 64 km do Gradca, 121 km do Zagreb, 369 km do Benetn, 378 km do Budimpešta in 279 km do Dunaja. Nudimo transferje z lastnimi vozili iz vseh bližnjih letališč. Hotel se ponaša z veliko teraso, ki lahko sprejme do 100 ljudi, z čudovitim razgledom na Maribor in njegovo okolico.

WELLNESS IN SPA

Hotel ima tudi svoj spa s savnami in fitnes. Ponujamo več vrst masaže. Razvajajte se v objemu narave Pohorja. Sprostite se med razvajanjem tretmajev. Podajte se v naravo Mariborskega Pohorja. Obiščite Wellness  Center Bellevue.

POSLOVNO

Celovita organizacija poslovanja srečanja v naši konferenčni dvorani. Naš strokovno osebje bo poskrbelo za nemoteno in prijetno poslovno vzdušje, obdano z mirnim okoljem Pohorja.

FITNES

Fitnes hotela Bellevue je opremljen s najsodobnejšo opremo Precor. Možna vadba z: sobnimi kolesi, eliptičnim trenažerom, večnamensko napravo, fitnes klopjo z utežmi ter klopjo za trebušne mišice.

NAMESTITEV

Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem

Studio apartman

Family suit

Dvoposteljna soba

Dvoposteljna soba z balkonom

Družinska soba

Kulinarka

V hotelu Bellevue smo poiskali nekaj receptov za stare domače jedi, ki jih je pohorsko kmečko prebivalstvo najdlje ohranilo v prvotni strukturi. Te recepte smo obudili in jih naredili še bolj privlačne za današnje gurmane.

AKTIVNOSTI

Hotel je v objemu gozdov in je idealna destinacija za pohodništvo, smučanje in druge športne aktivnosti. Pozimi se smučanje preseli na vrhu seznama. Povečajte vnos kisika, pospešite vaš srčni utrip in bodite bolj aktivni. Ozdravite se sami do utripa narave – peš ali s kolesom. Za pustolovske tipe: Mi vas bo popeljal na nepozabno vožnjo s štirikolesnikom, električne sani ali električno kolo.

Kolesarske poti po Pohorju

Pohodniške poti po Pohorju

Adrenalinske dogodivščine

Zimska doživetja na Pohorju

Zimska doživetja na Pohorju

Kolesarske poti po Pohorju

Pohodniške poti po Pohorju

Adrenalinske dogodivščine

Povpraševanje za: Vse o hotelu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izberite tip sobe