+386 (0)2 607 51 00
+386 (0)31 691 554

ZIMA

Zima na Mariborskem Pohorju je čarobna, še posebej za ljubitelje zimskih športov. Hotel GH Bellevue je odlična izbira za tiste, ki želijo uživati v smučanju, sankanju in teku na smučeh

Smučanje na Mariborskem Pohorju

Na Mariborskem Pohorju je skupno približno 42 kilometrov smučarskih prog. Smučišče na Pohorju je znano po svoji raznolikosti prog, primernih za različne stopnje izkušenj smučarjev. Tu je približna razporeditev dolžine prog po težavnostnih stopnjah:

  • Lahke proge: Približno 16 km
  • Srednje težke proge: Približno 20 km
  • Težke proge: Približno 6 km

Smučišče na Mariborskem Pohorju ponuja širok izbor prog, ki ustrezajo tako začetnikom kot tudi bolj izkušenim smučarjem. Obseg prog omogoča smučanje v različnih terenih in prilagoditev izbire prog glede na smučarjeve sposobnosti in želje.

Sankanje

Na Pohorju je na voljo tudi sankališče, ki je odlično za družinsko zabavo. Lahko najamete sanko in se spustite po označenih progah. Sankanje je zabavna dejavnost za vse generacije in odličen način za raziskovanje okolice.

Tek na smučeh

Pohorje ponuja tudi številne proge za tek na smučeh. Gosti hotela GH Bellevue lahko najamejo smučarsko opremo in se podajo na urejene proge, ki so primerne tako za začetnike kot tudi izkušene tekače. Tek na smučeh je odlična vadba v naravi in omogoča uživanje v čudovitem zimskem okolju.

Après smučanje

Po aktivnem dnevu na smučišču se lahko gostje vrnejo v hotel GH Bellevue in se sprostijo v wellness centru ali uživajo ob topli pijači v prijetnem hotelskem baru. Ob večerih se lahko udeležijo tudi hotelskih dogodkov, kot so tematske večerje ali glasbeni nastopi.