Grand hotel Bellevue

Dogodki

HOTEL BELLEVUE

Seminarji, tim bulidingi, športni dnevi, poslovna kosila..,

Hotel GH Bellevue na Mariborskem Pohorju je odlična izbira za organizacijo poslovnih dogodkov, timbildingov, športnih dni, seminarjev in poslovnih kosil. Hotel ponuja ustrezne prostore in storitve za izvedbo različnih poslovnih aktivnosti. 

Pri organizaciji teh dogodkov je priporočljivo, da se obrnete na hotelsko osebje, ki vam bo pomagalo pri načrtovanju in izvedbi ter vam svetovalo glede razpoložljivosti prostorov, opreme in storitev.

Teambuildingi in poslovni dogodki

V izjemnem ambientu v naravi in na odlični lokaciji, ki je ločena od mestnega vrveža za vas organziramo teambuldinge in poslovne dogodke. Na voljo je več notranjih prostorov, ki so namenjeni široki paleti dogodkov za podjetja, skupine, izobraževanja ali vaše poslovne partnerje. Vsekakor bomo skupaj pustili izvrsten in nepozaben vtis.

Poslovna kosila

V restavraciji hotela GH Bellevue se lahko organizirajo poslovna kosila za manjše ali večje skupine. Ponujajo različne menije, ki ustrezajo vašim željam in priložnosti. Poslovna kosila v hotelu GH Bellevue so odlična priložnost za sproščen pogovor in mreženje med poslovnimi partnerji.

Seminarji

Hotel GH Bellevue zagotavlja primerne prostore za izvedbo seminarjev, predavanj ali izobraževalnih dogodkov. Dvorane so opremljene z ustreznimi avdio-vizualnimi sredstvi ter nudijo udobno in stimulativno okolje za udeležence. Hotelsko osebje lahko pomaga pri organizaciji in izvedbi seminarjev glede na vaše potrebe.

Športni dnevi

Gosti hotela GH Bellevue lahko organizirajo športne dneve, kjer se lahko udeležijo različnih športnih dejavnosti, kot so tenis, odbojka, mini golf, namizni tenis ali fitnes. Hotel ponuja tudi možnosti za organizacijo zunanjih športnih aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje ali tek v naravi.

Poroke

Naj bo vajina poroka kot čarobna pravljica, obdana s čudovitim pogledom v dolino pod vznožjem Pohorja, ogrnjena v objem narave. Pri uresničevanju vajine poroke vaju spremlja strokovna organizacija dogodka in vrhunska kulinarika. Dovolita nam, da z vama napišemo zgodbo, ki vama bo ostala v najlepšem spominu.

Praznovanja

Organiziramo zabave ob različnih priložnostih, kot so osebni prazniki, krsti, obhajila ali birme.

Povpraševanje za: Dogodki

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izberite tip sobe