Grand hotel Bellevue

Sezone

ZIMA

Smučarski center Mariborsko Pohorje vam ponuja več kot 41,50 km urejenih smučarskih prog vseh težavnostnih stopenj na nadmorski višini od 325 metrov do 1327 metrov. Na grebenih Pohorja se razprostira 27 kilometrov tekaških prog. Smučišča povezujejo 5 sedežnic, 16 vlečnic in ena krožno-kabinska žičnica. Grand Hotel Bellevue se nahaja v neposredni bližini smučarskih prog z direktnim izhodom iz hotela na smučišče.

POMLAD

Gosti hotela GH Bellevue na Mariborskem Pohorju imajo v spomladanskem času na voljo različne dejavnosti in možnosti za raziskovanje. Tukaj je nekaj predlogov, kako lahko uživate v spomladanskih aktivnostih:

hoja in pohodništvo, Tek ,Športne aktivnosti, Izleti v okolici Kulinarika, Naravne lepote.

POLETJE

Poleti je Mariborsko Pohorje in okolica polna aktivnosti za tiste, ki bivajo v hotelu GH Bellevue. Tukaj je nekaj idej, kako lahko uživate v različnih dejavnostih:

sprehodi in pohodi, kolesarjenje, tek v naravi, kulinarika, obisk Maribora, raziskovanje gozdov.

JESEN

Jeseni je Mariborsko Pohorje in njegova okolica čudovito območje za raziskovanje. Tukaj je nekaj jesenskih izletov, ki jih gostje hotela GH Bellevue na Mariborskem Pohorju lahko doživijo v njegovi okolici: pohodništvo po Pohorju, vožnja s kolesi, obisk vinske regije, obisk Maribora, gurmanska doživetja.

Povpraševanje za: Sezone

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izberite tip sobe