POMLAD

Gosti hotela GH Bellevue na Mariborskem Pohorju imajo v spomladanskem času na voljo različne dejavnosti in možnosti za raziskovanje. Tukaj je nekaj predlogov, kako lahko uživate v spomladanskih aktivnostih

Hoja in pohodništvo

Mariborsko Pohorje in okolica ponujata številne poti za sprehode in pohode. Gosti se lahko odpravijo na označene poti in uživajo v čudoviti naravi ter svežem zraku spomladi. Lahko se odpravijo na krajše sprehode po gozdu ali pa se podajo na daljše pohode do vrhov in razglednih točk.

Tek

Spomladanski čas je odličen za tek na prostem. Mariborsko Pohorje ponuja tekaške poti v naravi, kjer lahko gostje uživajo v teku v prelepem okolju. Tek v naravi je tudi odlična priložnost za ohranjanje kondicije in uživanje v svežini spomladanskega zraka.

Športne aktivnosti

Hotel GH Bellevue ima verjetno številne športne možnosti za svoje goste, kot so tenis, odbojka, mini golf, namizni tenis ali fitnes. Gosti se lahko aktivno ukvarjajo s športom in uživajo v različnih aktivnostih, ki jih ponuja hotel.

Izleti v okolici

Gosti se lahko odpravijo na izlete v okolico Mariborskega Pohorja. Obiščejo lahko slikovito mesto Maribor, kjer si ogledajo znamenitosti, kot so Mariborski grad, Glavni trg in stari del mesta. Lahko se tudi odpravijo na izlete v bližnje vinske regije, kot je Jeruzalem, in uživajo v degustacijah vrhunskih vin.

Kulinarika

V hotelu GH Bellevue bodo gostom zagotovili raznoliko in okusno kulinariko.

Naravne lepote

Spomladi se narava prebuja in ponuja prelepe razglede. Gosti lahko raziskujejo gozdove, obiščejo jezera, reke ali slapove v okolici Mariborskega Pohorja. Uživajo lahko v sprehodih ob reki Dravi ali obisku naravnih rezervatov, kot je Dravski gaj.

Povpraševanje za: POMLAD

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izberite tip sobe