POLETJE

Poleti je Mariborsko Pohorje in okolica polna aktivnosti za tiste, ki bivajo v hotelu GH Bellevue. Tukaj je nekaj idej, kako lahko uživate v različnih dejavnostih

Sprehodi in pohodi

Mariborsko Pohorje je idealno območje za sprehode in pohode v naravi. Gostje se lahko odpravijo na številne označene poti in uživajo v čudovitem razgledu na okoliško pokrajino. Med priljubljenimi poteh so tudi poti do Ribniške koče, Črno jezero ali Lovrenška jezera.

Kolesarjenje

Za ljubitelje kolesarjenja je na voljo veliko kolesarskih poti v okolici Mariborskega Pohorja. Gostje hotela GH Bellevue lahko najamejo kolesa in se podajo na raziskovanje gozdov, gričev in vasic v okolici. Obstajajo tudi kolesarske poti, ki so primerne za družinske izlete ali manj izkušene kolesarje.

Tek v naravi

Ljubitelji teka lahko uživajo v teku v naravi na Pohorju. Obstaja več označenih tekaških poti, ki se raztezajo skozi gozdove in griče. Tek v naravi je odličen način za ohranjanje kondicije in uživanje v prelepem okolju.

Kulinarika

V hotelu GH Bellevue bodo gostom ponudili tudi izvrstno kulinariko. Uživajte v obilici okusnih jedi, ki vključujejo sveže lokalne sestavine. Poskusite tradicionalne slovenske jedi, kot so štruklji, divjačinski golaž apohorski pisker, pohorska omleta, borovnićev štrudelj,… Prav tako se lahko odpravite na kulinarične izlete v okoliške restavracije in kmetije, kjer boste lahko poskusili avtentične lokalne specialitete.

Obisk Maribora

Maribor, ki je le nekaj kilometrov oddaljen od hotela, je vreden obiska tudi poleti. Gostje se lahko sprehodijo po starem mestnem jedru, obiščejo trge, kot je Glavni trg ali Trg Leona Štuklja, in si ogledajo znamenitosti, kot je Mariborski grad.

Raziskovanje gozdov

Mariborsko Pohorje je obkroženo s čudovitimi gozdovi, ki nudijo priložnosti za raziskovanje narave. Gostje lahko organizirajo piknik v gozdu, nabirajo gozdne sadeže ali pa se preprosto sprostijo v zelenem okolju.

Povpraševanje za: POLETJE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izberite tip sobe